Yüksekokulumuz Sosyal Etkinlik Birimi tarafından organize edilip 8 - 10 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen YDYO Masatenisi Turnuvası maçları sona erdi.

Kıran kırana geçen ikili ön mücadeleler sonucunda rakiplerini eleyerek final müsabakasında karşılıklı oynamaya hak kazanan Muhammed Ali ERASLAN ve Berke Batın ACAR isimli öğrencilerimiz arasında oynanan maç sonucunda, Muhammed Ali ERASLAN finalist rakibini de yenerek, turnuvanın şampiyonu olmaya hak kazandı. Oynanan üçücülük karşılaşmasında ise, Emir GENÇ, rakibi Muhammed Hattab GÜNEŞ'i eleyerek üçüncü olmaya hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hüseyin KOÇ tarafından takdim edildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, turnuvada dereceye giren öğrencilerimiz başta olmak üzere, katılımcı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, sonraki turnuvalarda yeniden buluşmayı umut ediyoruz.