Yabancı Diller Yüksekokulumuz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında "Atatürk'e Farklı Bir Bakış" (A Different Perspective of Atatürk) başlıklı, ödüllü bir İngilizce poster sunumu etkinliği düzenledi.

Etkinlik öncesi araştırma ve poster hazırlama çalışmalarını grup olarak yürüten Yüksekokulumuz öğrencileri, Atatürk'e ait, tercih ettikleri bir konuya (giyim tarzı, yemek kültürü, müzik zevkleri, eğitime bakış açısı, çocuk sevgisi vb.) dair ilginç ve kayda değer buldukları bilgileri misafir ve değerlendirmeci öğretim elemanlarımızla İngilizce olarak paylaşıp, hem sunum becerilerini hem de yabancı dil konuşma becerilerini geliştirme imkanı buldu.

Yapılan değerlendirme sonucu poster ve sunumları dereceye giren öğrencilerimize Atatürk'ün "Nutuk" adlı eseri hediye edildi.