Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Mehmet CİĞERCİ, Dr. M. Yaşar DÖRTBUDAK tarafından hazırlanıp Edessa TV'de yayınlanan "Şehir ve Üniversite" programına konuk oldu.

Yabancı Diller Yüksekokulumuz bünyesinde yürütülen Hazırlık Programları, dil projeleri ve yabancı dil temalı etkinliklerin ana konu olduğu programda, Yabancı Diller Yüksekokulunun şehrimize olan katkıları ve potansiyel etkileri de ele alındı. Yabancı Dil öğrenmenin öğrenciler için ne gibi avantajlara sahip olduğundan da bahseden CİĞERCİ, Yüksekokulumuz bünyesinde sunulan İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programının, Üniversitemiz tüm bölümlerinde eğitim görmeye hak kazanan yeni kayıtlı öğrenciler için ne kadar önemli bir fırsat olduğunun altını önemle çizdi.

Programın tamamını izlemek için tıklayınız.