Yüksekokulumuz 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yeterlik Sınavı, 13 Eylül 2022 tarihinde, Üniversitemiz Yenişehir Kampüsü'nde yer alan Yabancı Diller Yüksekokulu binasında gerçekleştirilecektir. Yeterlik Sınavımız iki oturumdan müteşekkil olup, ilk oturum saat 10:00'da (Listening, Grammar, Vocabulary, Function, Reading, Writing), ikinci oturum ise saat 13:30'da (Speaking) başlayacaktır. Oturumlara ilişkin salon listeleri sınavlardan önce salon kapılarına asılacak olup, her öğrencimizin mutlaka isminin yazılı olduğu salonda sınava girmesi gerekmektedir.

Önceki dönem mezunu olduğu halde, döneminde uygulanan Yeterlik Sınavında başarısız olmuş ve sınava yeniden girmek isteyen tüm öğrencilerimizin Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesini (Dilekçe için tıklayınız.) doldurup en geç 12 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar Yüksekokulumuza elden/online (ydyo@harran.edu.tr) teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen başvurular geçersiz sayılacak, listelerde ismi olmayan öğrencilerimiz sınava alınmayacaktır.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılına kadar uyguladığımız Yeterlik Sınavlarından bölümler alarak oluşturduğumuz Örnek Yeterlik Sınavına göz atmak için burayı tıklayınız.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

 

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK