Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde bulunan Öğrenci Akademik Gelişim Birimi tarafından öğrenciler için organize edilen Akademik Gelişim Seminerleri’nin dördüncüsü gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Öktem tarafından verilen “Keys of the Success” (Başarının Anahtarları) başlıklı seminere İngilizce hazırlık eğitimi alan öğrencilerin yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim görevlileri de katıldı.

Prof. Dr. Abdullah Öktem başarıya ulaşmanın yolları arasında ilk etapta hedefleri belirlemenin çok önemli olduğuna ve net ve ulaşılabilir hedeflerin başarıya giden yolda ilk basamaklar olduğuna değindi. 40 yaşında profesör unvanını alan kıymetli hocamız hedefinin ilk etapta profesör olmak iken profesör olduktan sonra kendisi için yeni hedefler belirlediğini ve bunun için çalışmalarına devam ettiğini belirterek hedeflere ulaştıktan sonra yeni hedeflere yelken açmak gerektiğini vurguladı.

Ayrıca başarıya engel olan nedenleri iyi tespit ederek onlardan uzaklaşmak gerektiğine ve zamanı iyi yönetebilmenin bunda çok büyük önemi olduğu üzerinde durdu.

Hiçbir başarının tesadüf olamadığına arkasında iyi planlanmış hedefler ve azim ve gayret olduğuna değinen Öktem öğrencilerin sorularına cevap vererek seminerine son verdi.






YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK