Okulumuzda 16.01.2024 Salı günü Kickboks semineri yapıldı. Milli takım antrenörü Serhat Akagündüz YDYO öğrencilerine verdiği seminerde boks sporunun felsefesini ve temel kickboks tekniklerini anlattı. Spor psikolojisi ve motivasyona da değinen Akagündüz, seminerin ikinci bölümünde kendisinin de Harran Üniversitesi mezunu olduğunu söyledi ve spor ile eğitiminin ilişkisine değindi. Ardından Şanlıurfa’dan çıkan Kickboks Avrupa ve Dünya şampiyonu Emrah Yaşar ile gösteri maçı yaptı. Öğrencilerimiz Emrah Yaşar’ın Dünya şampiyonu olduğu kısa videoyu izledikten sonra getirilen boks materyalleriyle Akagündüz ile kısa antrenmanlar yaptı. YDYO öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin renkli görüntüler verdiği etkinlik soru-cevap bölümü ile noktalandı.