İNGİLİZCE DERSİ MUAFİYET SINAVI DUYURUSU!!!
1-Sınava kimler girebilir?
Fakülte/MYO/Yüksekokul ayırmaksızın tüm 1.Sınıf öğrencileri. (Üniversitemize 2017-2018 eğitim öğretim yılında kayıt olan veya 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ingilizce hazırlık sınıfı okumuş öğrenciler sınava girebilir.)
2-Sınava Girmeli miyim?
1.sınıfın Güz ve Bahar Dönemlerinde okutulacak olan İngilizce Derslerinden muaf olmak istiyorsanız, girmelisiniz.
3-Sınava nasıl başvuru yaparım?

Aşağıda adı yazılan Fakülte/Yüksekokul/MYO öğrencilerimiz öğrencisi oldukları bölümlerin Öğrenci İşlerine 27/09/2017 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

*Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi
*Akçakale Meslek Yüksekokulu
*Birecik Meslek Yüksekokulu
*Bozova Meslek Yüksekokulu
*Hilvan Meslek Yüksekokulu
*Siverek Meslek Yüksekokulu
*Suruç Meslek Yüksekokulu
*Viranşehir Meslek Yüksekokulu
*Viranşehir Sağlık Yüksekokulu

Aşağıda adı geçen  Fakülte/Yüksekokul/MYO öğrencilerimiz ise başvurularını sadece Yenişehir Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulunda öğrenci işlerinden sorumlu memur Celal ÇAV’ a 27/09/2017 tarihine kadar verecekleri dilekçe ile yapacaklardır. Bu  öğrencilerilerimizin öğrencisi oldukları bölümlerin öğrenci işlerine verdikleri dilekçler kabul edilmeyecektir.

*Diş Hekimliği Fakültesi
*Eğitim Fakültesi
*Fen-Edebiyat Fakültesi
*Güzel Sanatlar Fakültesi
*İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
*İlahiyat Fakültesi
*Mühendislik Fakültesi
*Sağlık Bilimleri Fakültesi
*Tıp Fakültesi
*Veteriner Fakültesi
*Ziraat Fakültesi
*Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu
*Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
*Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
*Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
*Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
*Devlet Konservatuvarı
*Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

4-Sınav Ne zaman ve nerede?
Sınav 29 Eylül 2017 Cuma Günü yapılacaktır. Sınavın yeri ve saati son başvuru tarihi olan 27 Eylül 2017 tarihinde üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.

5-Sınavın içeriği?
İngilizce Muafiyet Sınavı A1/A2 seviyesinde İngilizce Dersi konularından oluşacaktır.

Sınav soruları örneğine buradan ulaşabilirsiniz.