Yüksekokulumuz, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders programı ve materyal bilgileri kesinleşmiştir. Bu bağlamda, Yüksekokulumuz Hazırlık Programlarında eğitimlerini sürdürecek Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri için 3 sınıf (Prep 1, Prep 2 ve Prep 3); İsteğe Bağlı Hazırlık Programı öğrencileri içinse 1 sınıf (Prep 4) oluşturulmuştur.

Tüm sınıflara ait haftalık ders programı bilgileri için BURAYI tıklayınız.

Ders programlarında göreceğiniz kısaltılmış ders isimlerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir:

MC = Main Course (Haftada 14 saat olarak işlenir. Evolve kitabı materyal olarak kullanılır.)
L&S = Listening and Speaking (Haftada 6 saat olarak işlenir. Unlock Listening & Speaking kitabı materyal olarak kullanılır.)
R&W = Reading and Writing (Haftada 6 saat olarak işlenir. Unlock Reading & Writing kitabı materyal olarak kullanılır.)
D = Danışmanlık (Haftada 2 saat olarak öğretim elemanın odasında gerçekleşir. Sınıf danışmanı öğretim elemanına sorulacak bireysel sorular yanıtlanır.)

HAZIRLIK PROGRAMLARI MATERYALLERİ

Yüksekokulumuz hazırlık programlarında, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde kullanılacak materyaller aşağıda listelenmiştir.

Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı:
Main Course: Evolve B1+ & B2 (Cambridge Yayınları)
Listening & Speaking: Unlock Listening & Speaking Second Edition 4 (Cambridge Yayınları)
Reading & Writing: Unlock Reading & Writing Second Edition 4 (Cambridge Yayınları)

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı:
Main Course: Evolve B1 & B1+  (Cambridge Yayınları)
Listening & Speaking: Unlock Listening & Speaking Second Edition 2 (Cambridge Yayınları)
Reading & Writing: Unlock Reading & Writing Second Edition 2 (Cambridge Yayınları)

Programlarımızdan birinde eğitimine devam edecek öğrencilerimizin dersleri takip edebilmeleri ve dil öğrenimlerini daha verimli hale getirebilmeleri için ilgili materyallere sahip olmaları talep edilmektedir. 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için materyallerin çevrimiçi alışverişle satın alınması uygun görülmüştür.