Değerli Hazırlık Programları öğrencilerimiz,

17 - 18 Haziran 2021 tarihlerinde uygulayacağımız 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yeterlik Sınavından, ÖSYM tarafından geçerliği kabul edilen bir sınavdan aldığı puanla muaf olmak isteyen öğrencilerin yabancı dil sınav sonuç belgelerini yazacakları dilekçeye ek olarak iliştirip, en geç 11 Haziran 2021 tarihine kadar Yüksekokulumuza ulaştırması gerekmektedir. Yazacağınız dilekçede, Yeterlik Sınavından ekte sunduğunuz yabancı dil sınav sonucunu kullanarak muaf olmak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Dilekçelerinizi Yüksekokulumuza gelerek elden yahut gelmeden e-mail (ydyo@harran.edu.tr) yoluyla bize ulaştırabilirsiniz.

Bahar Dönemi Yeterlik Sınavının uygulama esasları (yüz yüze / çevrimiçi) daha sonra yapacağımız başka bir duyuruda sizlerle paylaşılacaktır.