18 Haziran 2021 tarihinde Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yeterlik Sınavının Konuşma Bölümüne (Speaking Test) ilişkin liste bilgilerine aşağıdaki bağlantıları tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Prep 1 için tıklayınız.
Prep 2 için tıklayınız.
Prep 3 için tıklayınız.
Prep 4 için tıklayınız.
Prep 5 için tıklayınız.

Konuşma Sınavı, mevcut dönem öğrencileri (hem Zorunlu İngilizce Hazırlık programı hem de İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri) için 09:30'da; önceki dönem öğrencileri için 13:30'da başlayacak olup, her bir öğrencinin ilgili saatte Zoom toplantı odasında hazır bulunması gerekmektedir (
Toplantı odasına katılmak için içinde bulunduğunuz listenin en altında yer alan Sınav Odası Linkine tıklamanız yeterlidir.). Öğrencilerimizin herhangi bir aksaklık yaşamamak adına, sınavda kullanacağı donanımları (mikrofon, hoparlör, kamera) önceden kontrol etmeleri önemle tavsiye edilir.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.