Yabancı Dil Kulübü (YADİKU), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir köy okuluna daha kütüphane kurarak kutladı.

Geçen yıl Boğaziçi Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Suruç ilçesine bağlı Dolaş Köyü İlk ve Ortaokulu ve Yukarı Oylum Köyü İlkokulu’na kütüphane kuran YADİKU, bu yıl Gazi Üniversitesi ortaklığında Harran ilçesine bağlı Öncüler İlk ve Ortaokulu’nu kütüphaneye kavuşturdu.

Yabancı Diller Yüksekokulu ve Yabancı Dil Kulübü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Kütüphane Kuruyoruz (2) Etkinliğinde, çok sayıda kitap ve kırtasiye malzemesinin çocuklara ulaştırılmasının yanında üniversite öğrencileri ile köy okulu öğrencilerinin bir araya gelmesi bu kutlu günü bir şenliğe dönüştürdü.

Öğrenciler, kütüphane kurulumunun ardından yüz boyama, ok atma, basketbol, golf, çember halka ve dart gibi etkinliklerle doyasıya eğlendiler. Öncüler İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan gösterisinin ardından yapılan kardeşlik dansı ile etkinlik sona erdi.

Yabancı Dil Kulübü üyeleri, etkinliğin organize edilmesi ve yürütülmesi sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, bölgemizin kalkınması adına bu tür etkinliklerinin devamının gelmesini dilediklerini ifade ettiler.











 

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK