Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde bulunan Profesyonel Gelişim Birimi tarafından öğretim görevlileri için organize edilen Profesyonel Gelişim Seminerleri’ne bir yenisi daha eklendi.

Cambridge University Press tarafından desteklenip İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR tarafından verilen “Harran SFL Professional Development Program: A Training on Web2-Tools and Use of these in Speaking Lessons” isimli seminere YDYO ve diğer birimlerde İngilizce dersi veren öğretim görevlileri katıldı.

27 Nisan 2019 tarihinde dört bölüm olarak gerçekleştirilen seminer bölümlerinin içeriği şöyleydi:

* Web-2 Tools (1st Session)

* How to Use Web2 Tools to Facilitate Speaking Tasks (2nd Session)

* Teachers’ and Students’ Motivation (3rd Session)

* Keeping Students Speak in Speaking Tasks (4th Session)

Yabancı Dil öğrenen öğrencilerin konuşma becerilerini teknolojik araçlar vasıtasıyla geliştirmeye yönelik seminerin ardından katılımcı öğretim görevlilerine sertifikaları takdim edildi. Öğretim görevlilerinin sertifikalarını almasının ardından, Profesyonel Gelişim Birimi sorumluları ve YDYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hüseyin KOÇ ve Öğr. Gör. Nuran LEKEALMAZ tarafından semineri gerçekleştiren Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR’e teşekkür belgesi verilerek program sona erdirildi.