Yabancı Diller Yüksekokulu koordinatörlüğünde 12 Nisan 2018 tarihinden bu yana yürütülen “Harran Üniversitesi’nde Görev Yapan Akademik Personelin Yabancı Dil (İngilizce) Seviyelerinin Geliştirilmesine Yönelik Uygulamalı Eğitim Modeli” projesi dün akşam yapılan kapanış töreni ile sona erdi.
Proje Kapanış Töreni’ne Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, GAP BKİ Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL, üniversitemiz Genel Sekreteri Abdülhalim DÜNDAR, YDYO Müdiresi Dr. Öğr. Üyesi Nazmiye GÜREL CENNETKUŞU, projede görev almış öğretim görevlileri, projeden yararlanmış pek çok akademik personel ve GAP BKİ çalışanı katıldı.
Dr. Öğretim Üyesi Nazmiye Gürel CENNETKUŞU’nun teşekkür konuşması ile başlayan tören, rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK’in katkılarından dolayı GAP BKİ Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL’e plaket takdimi ile devam etti.  Projenin her aşamasında yer alan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Erol AK’ın konuşmasının ardından yemeğe geçildi.
Projede görev alan YDYO öğretim görevlilerine yapılan plaket ve hediye takdiminin akabinde üniversitemiz akademik personelleri ve GAP BKİ çalışanlarına başarı sertifikaları verilerek kapanış yapıldı.







YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK