Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, 27-28 Haziran 2018 tarihlerinde, 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde başlatacağı akreditasyon çalışmaları öncesinde "Dil Eğitiminde Kalite ve Akreditasyon Çalıştayı" düzenledi. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde görev yapmakta olan Akreditasyon Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Donald F. STAUB tarafından gerçekleştirilen çalıştayda Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından sağlanan İngilizce Hazırlık Programı'nın mevcut kalitesi, müfredatı, materyalleri ve öğretim sistemi masaya yatırıldı. Yüksekokul Müdürü Nazmiye GÜREL CENNETKUŞU, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim görevlilerinin katılım gösterdiği, TESOL Türkiye ve ABD Ankara Konsolosluğu destekli çalıştayın finalinde katılımcılara katılım sertifikası, davetli Doktor Öğretim Üyesi Donald F. STAUB'a da teşekkür belgesi takdim edildi.

Çalıştayın ardından Yüksekokul müdürü Nazmiye GÜREL CENNETKUŞU, öğretim görevlilerinin profesyonel gelişimlerini destekleyecek bu gibi çalıştay, etkinlik ve seminerlerin ilk olmadığını, bundan sonra da devam edeceğini; öncelikli hedeflerinin, Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nu dünya standartlarında dil eğitimi sağlayan bir yüksekokul haline getirmek olduğunu ifade etti.




YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK