Harran Üniversitesi Yabancı Dil Kulübü (YADİKU), Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, Yabancı Diller Yüksekokulu müdiresi Dr. Öğr. Üyesi Nazmiye Gürel Cennetkuşu öncülüğünde Suruç ilçesine bağlı Yukarı Oylum Köyü İlkokulu ve Dolaş Köyü İlk ve Ortaokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

İki ay boyunca farklı şehirlerden toplanan kitaplar ve yardımlar neticesinde ismi geçen köy okulları 2500’ü aşkın kitaba ve birçok okul gerecine kavuşturuldu. Kütüphane açılışı için düzenlenen şenlikte, Yabancı Dil Kulübü’nün üyeleri ve Yabancı Diller Yüksekokulu çalışanları okul çocuklarıyla etkinlikler yaptı ve onlara hediyeler verdi. Bir giyim firması ile yapılan anlaşma vasıtasıyla da 2657 adet hiç kullanılmamış çocuk kıyafeti bu iki köy okuluna ulaştırıldı.

Öğrenci kulübü yönetim kurulu üyeleri, bu süreçte projeye destek veren Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Yasemin Bayyurt ve Dr. Öğr. Üyesi Nur Yiğitoğlu’na, FLED 216 öğrencilerine, kulüp danışmanı Harran Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nazmiye Gürel Cennetkuşu’na, tüm üye öğrenciler ve yardımseverlere teşekkürlerini sundu.

 

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK