Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde bulunan Öğrenci Akademik Gelişim Birimi tarafından öğrenciler için organize edilen Akademik Gelişim Seminerleri’nin ilki gerçekleştirildi.
  Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Abdullah Kartal tarafından verilen “My English Learning Journey” (Dil Öğrenme Serüvenim) başlıklı seminere İngilizce hazırlık eğitimi alan öğrencilerin yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim görevlileri de katıldı.
  Dr. Abdullah Kartal seminerinde kendi dil öğrenme sürecinden bahsederek karşılaştığı zorluklar karşısındaki azimli tutumundan ve bu azmin neticesinde İngilizce bilen bir akademisyen olarak ne kazanımlar elde ettiğinden bahsederek, öğrencilere dil bilmenin artıları noktasında bakış açılarını genişletmelerine yardımcı olacak ipuçları verdi. Yurtdışı dil öğrenme deneyimlerinden de bahseden Sayın Kartal, öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerinde o dilin anavatanında bulunmanın ne gibi avantajlar sağladığından bahsetti.
  Seminerin ardından soru cevap kısmına geçildi. Öğrencilerin soruları ve öğretim görevlilerinin yönlendirmeleri doğrultusunda akademisyen ve bilim adamı olmanın yolları ve avantajlarından bahseden Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Kartal, ilimin İslam dinindeki yeri ve kıymetine de değinip, beşikten mezara ilim öğrenilmesi gerektiğini vurgulayarak sözlerine son verdi.


YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK