2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu İngilizce dersi muafiyet sınavı 29.09.2017 Cuma günü Osmanbey Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi (Merkezi Derslik Binası, 2. kat) amfi ve dersliklerinde yapılacaktır.

Önemli Not:
  • Sınav saat 15:45'te başlayacaktır. Öğrencilerin asılı listelerde isimlerinin olduğu sınıflarını bulmaları ve yerleşmeleri için en geç 15.35'te binada hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin sınava Öğrenci Kimliği (ya da öğrenci belgesi), nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgeleriyle gelmesi gerekmektedir. Herhangi birinin eksik olması durumunda öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaklardır.

Salon Kapı Listeleri:
Lütfen adınızı listeden bulup, doğru salonda, vaktinde ve gerekli belgelerinizle hazır olunuz.
Salon 1
Salon 2