SINIF, DANIŞMAN ve DERS PROGRAMI

Yüksekokulumuz, 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi sınıf listeleri, danışman, ders programı ve materyal bilgileri kesinleşmiştir. Bu bağlamda, Yüksekokulumuz hazırlık programlarında eğitimlerini sürdürecek öğrencilerimizin sınıflarında herhangi bir değişiklik gerçekleştirilmemiş olup, öğrencilerimiz Bahar Döneminde de aynı sınıfta eğitimlerine devam edeceklerdir. Bununla birlikte, bazı ana ders ve beceri derslerinin öğretim elemanlarında değişiklik gerçekleştirilmiştir.

Zorunlu Hazırlık Programı (Prep 1, Prep 2 ve Prep 3) sınıf listeleri ve danışman bilgileri için tıklayınız.

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı (Prep 4 ve Prep 5) sınıf listeleri ve danışman bilgileri için tıklayınız.

Tüm sınıflara ait haftalık ders programı bilgileri için tıklayınız. Ders programında görüleceği üzere, Bahar Dönemi sabah dilimi dersleri 08:30 değil, 09:00'da başlayacak şekilde planlanmıştır. Öğleden sonra dilimi dersleriyse 13:30 yerine 13:00'da başlatılacaktır.

Ders programlarında göreceğiniz kısaltılmış ders isimlerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir:

MC = Main Course (Haftada 14 saat olarak işlenir. Evolve kitabı materyal olarak kullanılır.)
L&S = Listening and Speaking (Haftada 6 saat olarak işlenir. Unlock Listening & Speaking kitabı materyal olarak kullanılır.)
R&W = Reading and Writing (Haftada 6 saat olarak işlenir. Unlock Reading & Writing kitabı materyal olarak kullanılır.)
D = Danışmanlık (Haftada 2 saat olarak işlenir. Sınıf danışmanı öğretim elemanına sorulacak sorular yanıtlanır.)
 
HAZIRLIK PROGRAMLARI MATERYALLERİ

Yüksekokulumuz hazırlık programlarında, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde kullanılacak materyaller aşağıda listelenmiştir.

Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı:
  • Main Course: Evolve B1+ & B2 (Cambridge Yayınları)
  • Listening & Speaking: Unlock Listening & Speaking Second Edition 4 (Cambridge Yayınları)
  • Reading & Writing: Unlock Reading & Writing Second Edition 4 (Cambridge Yayınları)

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı:
  • Main Course: Evolve B1 & B1+ (Cambridge Yayınları)
  • Listening & Speaking: Unlock Listening & Speaking Second Edition 2 (Cambridge Yayınları)
  • Reading & Writing: Unlock Reading & Writing Second Edition 2 (Cambridge Yayınları)

Programlarımızdan birinde eğitimine devam edecek öğrencilerimizin dersleri takip edebilmeleri ve dil öğrenimlerini daha verimli hale getirebilmeleri için ilgili materyallere sahip olmaları talep edilmektedir. 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için materyallerin Online alışverişle edinilmeleri daha uygun görülmüştür. Online materyal alışverişi için bilgilendirme metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Materyalleri satın alabilmek için siteye (https://eslemkirtasiye.com/universite/harran-universitesi) girip, Üniversitemiz logosunun görüldüğü paketlerden sizin için geçerli olanı (İsteğe Bağlı/Zorunlu) seçmeniz yeterlidir. Yüksekokulumuz ve Cambridge Yayınları arasındaki anlaşma gereği, materyallerin fotokopi, PDF yahut orijinal kopya olmayan versiyonlarının kullanımına kesinlikle izin verilmeyecektir. Kitapların çevrimiçi materyal platformuna da yalnızca satın alınacak kitapların üzerinde bulunan özgün kodlarla erişim sağlanabileceğinden ve dağıtım şirketi yalnızca paylaşılan siteden yapılan alışverişlerle ilgili garanti verdiğinden, materyallerin ilgili siteden temin edilmesi tavsiye edilir.

TÜM GRUPLAR İÇİN ORTAK AÇIKLAMA

Yüksekokulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi dersleri tamamen yüz yüze olarak yürütülecek olup, derslerimiz 14 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacaktır. Yüz yüze eğitim sistemiyle ilgili beklenmedik herhangi bir problem yaşandığında derslerimizi çevrimiçi olarak yürüteceğimiz ana platform, Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından uyarlanan Moodle platformudur. Platforma ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz. Moodle sisteminin kullanımını anlatan kılavuz için burayı tıklayabilirsiniz.

Sizleri yeniden aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl dileriz.

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK