2021 YKS sonuçlarına göre Üniversitemiz programlarına yerleşmiş tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, Üniversitemizin herhangi bir lisans & önlisans programına yerleşmiş tüm öğrencilerimize İsteğe Bağlı Hazırlık Programı; İngiliz Dili Eğitimi programına yerleşmiş öğrencilerimize ise Zorunlu Hazırlık Programı sunmaktayız. Programlarımızla ilgili detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Üniversitemiz İngiliz Dili Eğitimi programı haricinde kalan herhangi bir lisans & önlisans programına yerleşmiş öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:
  1. e-Kayıt sırasında "İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı okumak istiyorum." alternatifini seçen tüm öğrencilerimizin Hazırlık Programı Başvuru Dilekçesini (dilekçe için tıklayınız) de ayrıca doldurup, 24 Eylül 2021 tarihine kadar Yüksekokulumuza şahsen gelerek ya da mail adresine (ydyo@harran.edu.tr) göndererek ulaştırması gerekmektedir.
  2. e-Kayıt sırasında "İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı okumak istiyorum." alternatifini seçtiği halde programa katılmak istemeyen öğrencilerimizin Hazırlık Programı Feragat Dilekçesini (dilekçe için tıklayınız) doldurup, 24 Eylül 2021 tarihine kadar Yüksekokulumuza şahsen gelerek ya da mail adresine (ydyo@harran.edu.tr) göndererek ulaştırması gerekmektedir. Aksi takdirde, bu öğrenciler İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programına kaydedilecek, bölümlerindeki derslerine devam edemeyecektir.
Yüksekokulumuz Akademik Takviminde (Akademik Takvim için tıklayınız) görüleceği üzere, Yeterlik Sınavımız 27 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek, derslerimizse 5 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Yeterlik Sınavı, Hazırlık Materyalleri, Hazırlık Ders Programları ve Hazırlık Sınavlarıyla ilgili duyurular ilerleyen günlerde yine Web sayfamız üzerinden yapılacaktır.

Duyurulardan anında haberdar olmak için, sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

                        
 

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK