TR: Üniversitemizin Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde lisansüstü programlara kayıt yaptıracak yabancı uyruklu adaylar için yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı, 25 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da Yenişehir Kampüsünde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulunda yüz yüze yapılacaktır. Ayrıca, adayların sınavın konuşma bölümü için aynı gün saat 13:00’da Yabancı Diller Yüksekokulunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava başvurmak isteyen adayların Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesini doldurarak 20 Ocak Çarşamba günü saat 23:59’a kadar ydyo@harran.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

ENG: A proficiency exam in English language will be held for foreign PhD candidates at School of Foreign Languages on Yenisehir Campus, Sanliurfa. The exam will begin at 10 am on Monday, 25th January, 2021. The candidates will also have to take the speaking part of the exam at 1 pm on the same day.

To apply for the exam, please fill in the form and send it to ydyo@harran.edu.tr till 23:59 on Wednesday, 20th January at the latest.