2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İngilizce Yeterlik Sınavı yazılı kısmı 09.09.2019 tarihinde saat 10:00'da Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi'ndeki binamızda yapılacaktır. Yazılı sınavlar Listening (Dinleme) bölümü ile başlayacağı için öğrencilerin sınavdan en az 15 dakika önce sınav salonlarında hazır bulunmalarında büyük yarar olacaktır. Yeterlik Sınavı'nın sözlü kısmı aynı tarihte saat 13:00'de başlayacaktır.
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Düzey Belirleme Sınavı (DBS) 11.09.2019 tarihinde saat 10:00'da Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi'ndeki binamızda yapılacaktır.
Önemli Hatırlatma: Öğrencilerin sınava gelirken öğrenci kimlikleri ile kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur. (Öğrenci kimliği olmayan öğrenciler için e-devlet üzerinden alınan karekodlu öğrenci belgesi de kabul edilmektedir).
Tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyoruz.