2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılında Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü'nde okumaya hak kazanan öğrencilerin dikkatine:
 
Bölüme yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerin 17 Eylül 2018 tarihinde Düzey Belirleme Sınavı'na ve 19 Eylül 2018 tarihinde Yeterlik Sınavı'na girmeleri gerekmektedir. Sınava katılmayan öğrenciler doğrudan hazırlık sınıfının en alt yeterlik grubuna yerleştirilecektir.
 
Düzey Belirleme Sınavına girecek öğrencilerin sınav başvurularını;
Yabancı Diller Yüksekokuluna gelerek ya da aşağıdaki formu doldurup, taratıp ydyo@harran.edu.tr adresine 10-16 Eylül tarihleri arasında göndererek yapmaları gerekmektedir. 

Düzey Belirleme Sınavı Başvuru Formu

Yeterlik Sınavı için Düzey Belirleme Sınavı'ndan sonra başvuru formları toplanacaktır. 
 
Her iki sınav da (kendi tarihlerinde) iki oturum halinde yapılacaktır. İlk oturumlar dinleme, grammar, kelime bilgisi, okuma ve yazma becerileri üzerine olup saat 10:00'da başlayacak, ikinci oturumlar ise konuşma becerisi üzerine olup saat 13:00'de başlayacaktır. 
 
Her iki sınav da Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda yapılacaktır. 
 
Düzey Belirleme Sınavı'ndan 70 ve/veya üzeri alanlar öğrenciler 19 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Güz Yeterlik Sınavı'na girmeye hak kazanacak olup, Yeterlik Sınavı'ndan da 70 ve/veya üzeri bir puan almaları durumunda Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı'ndan muaf olma hakkını kazanacaklardır.

YDYO HABERLERİ

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR

Sosyal Medya Hesaplarımız
 
   

Bologna - YÖK